Duurzaam bodembeheer Gemeente Someren
Duurzaam bodembeheer Gemeente Someren

Eind subsidieregeling Duurzaam bodembeheer Someren

Deadline indienen declaraties en aanleveren documenten is 1 december 2022!

Einde van de subsidieregeling

De subsidieregeling Duurzaam bodembeheer Someren is tot nu toe een groot succes. Er zijn al 81 individuele ondernemers (sommige meerdere keren) ondersteund. In totaal zijn er op een oppervlakte van 913 ha (meer dan 1300 voetbalvelden) maatregelen uitgevoerd. Daar komt nog 57 ha in potentie bij met Somerse Mix van dit jaar. Helaas loopt het project Duurzaam bodembeheer in 2022 ten einde. We willen alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage, tijd, geduld en inzet en hadden graag meer ondernemers gesteund met maatregelen zoals de Somerse mix.

Deadline 1 december 2022

Zorg dat u al uw declaraties indient vóór 1 december 2022! Indien u hulp nodig heeft bij het indienen, stuur dan een mail naar ghoms@aequator.nl . Het beschikbare subsidiebudget voor maatregelen is daarmee op. Dus wacht niet met het indienen van de stukken. Na 1 december kunnen ze niet meer worden meegenomen.

Meer informatie of vragen

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog andere vragen? Neem contact op met m.arts@someren.nl of te kijken op de website https://bodembeheersomeren.nl/ .

Flower